Featured Posts

NIEUWS UIT SCHOOL

BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET NIEUWS UIT SCHOOL EN HERTSBERGE

 

 

Heb je ook leuk nieuws?

Laat het ons gerust weten via ons antwoordformulier.

30/01/2018

Zet maar allemaal VRIJDAG 2 MAART in jullie agenda want dan is er de 6de editie van DE NACHT VAN DE BOSBES met een optreden van niemand minder dan Edje Ska & De Pilchards !
https://www.youtube.com/watch?v=K-6nzBGMDHI

2018 wordt een heus feestjaar voor de party- & coverband "Edje Ska & De Pilchards". De band viert namelijk hun 10 jarig bestaan. De compleet vernieuwde show werd omgedoopt tot de "DECENNIAL TOUR 2018". 

Hiermee zullen leadzanger Edje Ska en zijn muzikanten (de Jean-Marie's) heel Vlaanderen en Nederland doorkruisen in hun allom gekende stijl. 

Nieuwe kostuums, een gloednieuwe verjaardagsshow en een nieuwe playlist met de beste hits die ze speelden in de afgelopen 10 jaren werden voorzien. 

Edje Ska & De Pilchards spelen telkens een uitgebreide set van 1 x 90' live concert waarin het publiek van de eerste tot de laatste minuut kan mee dansen, zingen en swingen op gekende pop en rockhits uit de laatste 5 decennia!

03/01/2018

Wil je GRATIS je kerstboom laten ophalen aan huis? 
Stuur dan één mailtje naar gezinsbondhertsberge@gmail.com met het juiste adres als "onderwerp" van je mail. Wij komen je kerstboom aan je deur ophalen op VRIJDAG 12 JANUARI vanaf 8U30. (je hoeft niet thuis te zijn)

***Enkel voor inwoners van HERTSBERGE en WINGENE Vorsevijvers.***

Woon je niet in Hertsberge, mag je hem gerust brengen naar SKD Hertsberge maar dit ENKEL op vrijdag 12 JANUARI vanaf 14U.

Daarna ben je 's avonds van harte welkom op onze KERSTBOOMVERBRANDING op de weiden naast SKD Hertsberge vanaf 19U.

Bedankt alvast, 
Gezinsbond Hertsberge

Please reload

Nu ook op facebook

Recente berichten

September 3, 2019

June 7, 2019

Please reload

Archief
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now