5-6 jarigen gezocht

Beste,

Bij productiehuis PIT. zijn we momenteel op zoek naar 5- en 6-jarige kleuters (en hun ouders) voor een nieuw seizoen van het VTM programma Dat Belooft Voor Later. Een televisieprogramma waarin Staf Coppens de kinderen meeneemt in een wereld vol fantasie. Ouders proberen op hun beurt de kinderen zo goed mogelijk in te schatten om zo hopelijk met een leuke prijs naar huis te gaan.

Vorig jaar contacteerden we reeds heel wat scholen om onze inschrijvingsoproep te verspreiden en het nieuws bekend te maken. Dit jaar doen we dit opnieuw. Daarom dan ook mijn vriendelijke vraag om onze oproep (in bijlage) te verspreiden onder de ouders van jullie 5- en 6-jarige kleuters. Zo zien wij hopelijk vele leuke kleuters in ons programma verschijnen en beleven zij een avontuur om nooit meer te vergeten!

Mochten jullie nog verdere vragen hebben kunnen jullie me steeds bereiken via mail of telefoon. Voorts zou het ook handig om weten zijn of jullie de oproep al dan niet gedeeld hebben, hou ons dus gerust op de hoogte!

Alvast heel erg bedankt.

Vele groeten,

Ellen Daems

Redactie - Dat Belooft Voor Later 2

Ellen.daems@dpgmedia.be

M: + 32 494 89 23 07


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square